Ondskabens Arv

Om Ondskabens arv:


Ved en række grove og bestialske overfald på fremmede forsøger en nynazistisk gruppe at fremprovokere gengældelsesangreb mod almindelige danskere, der skal skabe en ukontrolleret spiral af had og vold mellem danskerne og fremmede kulturer.    Målet er langsomt og umærkeligt at vinde danskerne for den nazistiske ideologi under dække af sloganet ”Danmark for danskerne”.    PET kommer på sporet af nynazisterne som gerningsmænd til overfaldene og mistænker, at der i politiets egne rækker er betjente, der sympatiserer med nazisterne. PET indsætter hemmelige agenter blandt højreekstremisterne, og der starter nu en voldsom hemmelig kamp mellem PET’s agenter, nazisternes kampgruppe Sturm88 og lejemordere fra Balkan. Bag det hele sidder der en hemmelig nazileder, der styrer begivenhederne fra sit skjul i skyggerne, og det skal vise sig, at kampen har spor tilbage til en særlig begivenhed under Anden Verdenskrig, der involverer ingen mindre end topnazisten Heinrich Himmler.       
Uddrag af bogen:


Tarik Quasem frøs til is over det, han så, og det, han vidste, der ville ske om lidt.    Sorte militærstøvler, lyse camouflagebukser, en hvid T-shirt med teksten Terrormachine trykt på brystet og den sorte hætte med uhyggelige huller til de stirrende øjne.    Da Tarik gik et par skridt baglæns, blev han standset af nogle hænder, der ublidt skubbede ham fremad igen imod fyren med den hvide T-shirt og elefanthuen.    Hjertet hamrede ukontrolleret, og han mærkede, hvordan angsten begyndte at få hans krop til at dirre. Han kiggede sig hurtigt omkring med vilde øjne og håbede, at der ville dukke nogen op, der kunne få de militærklædte voldsmænd til at stikke af med uforrettet sag.     

Anmeldelse af Ondskabens Arv.

Bog bloggeren Fru Thulstrup.


Anmeldelse fra MOFIBO:


*****

Læsere på MOFIBO:


Lea Jensen:

Frank Jensen.....👍 Altid så spændende, håber han bliver ved med at skrive.

*****

Peter Maltesen:


*****

Bent Schmidt:

God

*****
Anmeldelse fra Bibliotekerne.


Nervepirrende og spændende thriller, der på skift lader læseren følge PET-agenterne, nynazisterne i arisk front og Himmler og nazisterne i Norge under 2. verdenskrig. Trådene samles til sidst og spændingen udløses.

Bogen er ikke 100 procent historisk korrekt, men det tager forfatteren højde for allerede i forordet, så man som læser ved hvad man har at forholde sig til.

Velfungerende, men ikke for sarte sjæle.


Romanen vurderet af Charlotte Jakobsen (lektør), der til landets bibliotekarer anfører: Værd at anskaffe.

Carsten Særmark skriver:

DET ER DA HELT VILDT. Du har gjort det igen Frank. Ondskabens Arv er også en fantastisk læseoplevelse. Et højaktuelt emne samlet i en spændende og virkelighedstro handling, der får de små hår til at rejse sig fra start til slut. Stort tillykke med resultatet og held og lykke med den næste bog (håber jeg)